"viata" in orasul meu..partea I

Acum cateva zile am dat cuiva ideea de a scrie despre viata in orasul ei... deci.. de ce n-as scrie si eu despre viata in orasul meu?!

Sa o luam cu inceputul...adica cu prezentarea orasului..
Nume: Slobozia
Stare: (din multe puncte de vedere) deplorabila (explic mai jos de ce)
Locuitori: in mare parte figuranti si infumurate

Buuun...acestea fiind zise in continuare am sa dezbat ultimele doua "rubrici" (stare si locuitori).
Pai..in orasu asta n-ai si tu unde sa te duci sa te smti bine...hai acu' sa nu exagerez...sunt cateva localuri...da' doar cateva ...si daca te duci asa...in fiecare zi...ti se cam ia si de alea putine care sunt. Plus ca in toate gasesti specimene peste specimene care mai de care mai "evoluate". Deci.."asadar si prin urmare"..e cam greu sa stai aici o viata-ntreaga sau macar pana pleci la facultate si sa nu iti vina sa dai bir cu fugitii.Vorba unei bune prietene "m-as duce si pe camp numa' sa stiu ca plec de aici.."

Ca tot am zis putin mai  devreme despre specimene am sa incerc sa va explic care e treaba cu figurantii si infumuratele..
Aici, in oraselu asta micutz, as putea spune ca pute (scuzati expresia, dar alta mai expresiva nu mi-a venit in minte) a pitzipoance si a cocalari. Toti vor sa para  stilati cu gusturi mai mult decat bune cu un simt artistic supradezvoltat etc... Cum sunt ei in realitate?? Nu e greu sa ne dam seama!  Analizand vestimentatia lor putem observa cu usurinta ca simtul lor artistic(in cazul in care mai sunt specimene la care mai exista asa ceva) este subdezvoltat, gusturile lor in materie de orice ...incepand cu aspectul fizic, pasiuni etc si terminand cu muzica sunt...GROAZNICE !!..Dar, cu toate astea, se dau drept oameni demni de respect, oameni capabili de a face fata oricarei situatii.

....va urma...