Ce vor fetele? partea a II-a (raspuns la postarea unui amic)


Ca sa fie clar pentru toata lumea: in postarea anterioara nu am zis ca majoritatea fetelor vor dragoste ci din contra am specificat  ca mare parte din fetele existente acum sunt materialiste si ca putine  mai sunt romantice incurabile...bla bla bla..
Asa...ca sa fiu si ceva mai carcotasa decat data trecuta o sa spun si despre "curve".
Nu stiu in viziunea vostra ce sunt curvele..dar pentru mine sunt alea care au la activ multe partide de sex cu la fel  de multi parteneri, alea care stau cu unu pentru bani si se culca cu altu pentru placere, sau care sunt cu mai multi baieti/barbati in aceeasi perioada de timp doar pentru a se simti ele bine, pentru a se simti iubite, rasfatate bla bla bla...mai exact pentru a-si crea impresia ca tot timpul pot cuceri pe oricine.(e o chestie la creier aici..tre' sa fii mult prea complexata ca sa faci asta doar pentru ego-ul tau..cel putin eu asa cred)
Sincer nu inteleg genul asta de femei absolut deloc..si ce mi se pare cel mai aiurea e ca fenomenul apare de la varste din ce in ce mai fragede.. Nu le inteleg pe fetele astea de 14-15 ani care stau cu un baiat cu vreo 3-4 ani mai mare doar pentru bani...e o porcarie...macar dracu daca s-ar alege cu ceva
...da nu-i asa...ca unu la 17-18-19 ani nu iti face cadou masini, vile sau mai stiu eu ce chestii de super lux...in cel mai bun caz poate ca te alegi cu un inel, o bratara sau ceva in genu' da si p-alea e posibil sa ti le ia cand va despartiti. Deci sa fii asa materialista de la varsta asta e o tampenie, sau eu cel putin asa cred...da cine stie..oi fi eu ceva mai demodata din punctul asta de vedere...
Acu' ce-i drept eu nu pricep multe chestii da deh...nu are rost sa le mentionez decat pe cele legate de aceasta tema..deci..sa continui...nu le inteleg nici p-astea care stau cu mai multi in acelasi timp...intretin relatii sexuale cu toti..doar ca sa aiba impresia ca sunt iubite.. Am si eu o curiozitate..daca ele folosesc barbatii in scopu' asta..nu se gandesc ca si ei pot face..si chiar fac la fel?..ntz ntz ntz..Se pare ca nu!
A si mai e o chestie care mi se pare cam deplasata si care am vazut ca se cam practica.."nu stau cu el pentru ca nu are un nume sonor nici in:
-oras...
-gasca mea de prieteni..
-si mai ales nici printre  "dusmanii" mei!!! (asta e cel mai grav..cum mai stie lumea ce tare sunt eu daca nu m-am cuplat cu W"
E o tampenie...daca iti place baiatu de ce mama dracu tre sa iti mai pese ca X, Y si Z nu-l cunosc..? Daca tot esti asa disperata...fa-le tu cunostinta..integreaza-l tu in societate...Ca presupun ca din moment ce ai asemenea pretentii tu esti deja CINEVA, nu? Reiau...e o tampenie..o mare tampenie..
Asa...si raspunzand mai pe scurt si mai pe intelesul tuturor la aceasta intrebare...fetele("curvele" )  vor: 1. bani 2. bani 3. bani 4.cadouri cat mai scumpe 5. loialitate(tu ca baiat feri-te-ar sfantu sa le inseli...doar ele au voie sa-ti puna coarne) 6. sex 7. cat mai multi bani, cat mai multe cadouri, cat mai mult sex.. [Prioritatile depind in functie de tipul de "fata/femeie"]