Confesiunile unei...tinere indragostite


Suna pompos, suna romantic, suna prostesc uneori...dar aruncand o privire de ansamblu ne dam seama ca e ceva normal, des intalnit.
Analizand atent fiecare cuvant, spatiu, semn de punctuatie , imaginandu-ne intonatia necesara pentru un asa titlu...orice fata careia ii plac comediile...dar mai ales orice fata ce adora cumparaturile se va gandi imediat la...ghici la ce...la..“Confessions of a Shopaholic” (”Mă dau în vânt după cumpărături“).
Da...DA...DA!!!!Toate adoram cumparaturile! Ne place sa ne rasfatam. Incercam din rasputeri sa avem cele mai rafinate gusturi in materie de orice... Desi nu suntem niste persoane ce uita de cei din jur...intotdeauna NOI SUNTEM PE PRIMUL LOC. Cand vedem un magazin recent deschis sau care a adus o colectie noua, sau...si mai bine un magazin in care reducerile sunt uriase primul gand ce ne strafulgera creierul...care este?Care?Care?Hai recunoaste ..asa zici si tu! "NOI ACUM, RESTUL MAI TARZIU PUTIN!" De ce toate astea? Pentru ca ne permitem! Pentru ca inca din cele mai vechi timpuri se stie ca pentru ca ceilalti sa te respecte trebuie ca tu insuti sa te respecti. Si cum altfel decat prin ore in sir petrecute in cel mai placut mod? Cum altfel decat la cumparaturi sau prin sedinte de masaj folosind creme hidratante cu miros imbietor?
Iubesc sa fac asta! Urasc ca e criza si bugetul alocat "micilor" placeri scade..dar...e bine ca inca exista :)
Ador sa imi incant simturile cu cele mai fine miresme de flori, fructe..sau si mai delicios..ciocolata..:X..Imi place sa dau o nota dulce oricarui lucru, oricat de mic si insignifiant ar fi!
Imi place sa fiu rasfatata! Iubesc sa petrec ore-n sir alegandu-mi chiar si o "banala" esarfa. E normal! DE CE? MAI AI INCA NEDUMERIRI? PENTRU CA :
-Trebuie sa fie esarfa perfecta ce-mi evidentiaza ochii.
-Ceea ce imi doresc trebuie neaparat sa imi lumineze chipul, sa fie accesoriul cheie pentru multe dintre tinutele mele.
-TREBUIE SA FIE UNICA!
De asta sunt o "tanara indragostita". De aceea toate suntem "cu capul in nori" si simtit ca "love is in the air" si de aceea vrem sa demonstram tuturor ca e asa benefic sa faci cumparaturi...stii...uneori e bine sa fii si dependet de cumparaturi..:D macar stii sigur ca ai de unde alege sa-ti alegi cele mai potrivite haine in momentele acelea ..cruciale ;)!