Michael Jackson

Noile cantece compuse de Michael Jackson se afla la La Toya;

Columbia Pictures vrea sa faca un film despre Michael Jackson;

O bluza patata cu sange, in garderoba lui Michael Jackson;

Bluza de femeie patata cu sange, in garderoba lui Michael Jackson;

Katherine Jackson vrea sa angajeze detectivi particulari pentru a elucida moartea megastarului;

....Si de multe alte titluri de genul asta' e plina ochi presa mondena ...Saracu om..nici mort nu e lasat in pace... N-am vazut asa ceva..nici nu s-a racit mortu-n mormant si astia deja se bat pentru avere, dau declaratii peste declaratii, fac dezvaluiri care de care mai socante..apare tatal fetitei ...asa brusc...11 ani de zile a tacut..si acum iese la lumina..chipurile isi face griji pentru educatia fetitei...da de unde..nu stie cum sa mai scoata cateva milioane de dolari..ca de' acu e criza..tot ce e luat pe nemuncite e bun.
Daca dai cautare pe google "mickael jackson" ai sa gasesti tot felu' de tampenii..mai mult sau mai put
in noi...ba ca ii cade fata...ba ca paternitatea copiilor este intens mediatizata..etc etc etc.

Insa cel mai
si cel mai mult m-a socat urmatorul articol:

FATA LUI MICHAEL JACKSON, RECREATA DE UN ARTIST POLONEZ, PE BAZA DETALIILOR DIN RAPORTUL DE AUTOPSIE.

Aristul si-a imaginat cum arata Michael Jackson inainte de a muri. Desenul a fost publicat in ziarul polonez Fakt.

In desen, fata cantaretului este plina de cicatrici de la

ultimele operatii plastice suferite, iar scalpul ii este complet lipsit de par. Ochii sunt vineti, iar nara stanga pare sa cada in urma numeroaselor operatii.
Imaginea morbinda-realizata pentru ziarul polonez Fakt- arata cum parti ale craniului au fost arse si au ramas pline de cicatrici in urma incidentului in care artistul a luat foc in timpul filmarii pentru o reclama, in 1984.


E o absurditate..in toate ziarele a aparut o poza q el pe targa inainte de a intra in ambulanta...frate...in primu rand avea par in cap...si poza nu fusese facuta cu mult timp inainte de a muri..deci nu inteleg de ce acest "artist" a publicat portretu asta?!! Sau stai..am uitat iar c... E CRIZA... tre' sa facem ceva sa mai primim niste bani..tre' sa aparem la ziar, tre' sa fim vedete...pacat ca ne batem joc de cineva...care chiar a muncit pentru averea sa...de cineva care chiar era vedeta..pe bune...in adevaratu sens al cuvantului.. Dumnezeu sa-l odihneasca!