Cat de ...

Pana acum cativa ani (adica..pana in clasa a..7a sau a8a) credeam ca baietii sunt cei care mint mai mult decat fetele..si ca ei sunt primii care inseala intr-o relatie.. Apoi cunoscand mai multe fete a caror experienta in relatii crestea vazand cu ochii am ajuns ca treptat, treptat sa-mi schimb parerea..adica acum..de cate ori aud ca o relatie nu merge bine intai ma gandesc cum e fata si ce reputatie are ea..si apoi de cate ori a inselat el..ca sa fim sinceri..nici baietii nu sunt usa de biserica..doar ca ei asa au fost de cand lumea si Pamantu', pe cand fetele..
Ma roog ideea e ca fetele nu mai sunt cele care erau o data, ca s-o parafrazez pe bunica :). Chestia asta mi-o confirma si intamplarile unui prieten..
Rezumand: ea vorbeste cu el..el baiat dragut, se poarta cu ea ca si cu o papusa si ies..si normal ca placandu-i de ea vrea si el un sarut acolo..ea nooo..ca stai, ca sa vezi..ca doar ce a incheiat o presupusa relatie care defapt nu era o relatie (si tot felu de ameteli d-astea) si ca acum sufera mititica de ea si ca trebuie intai sa-si revina. Saracu baiat..ce sa zica acum, doar nu era s-o forteze ca nu e frumos. Si sta, si asteapta, dar ea nimic, nu da niciun semn de "vindecare". Si ghici ce? Il pune naiba sa-mi povesteasca mie toata chestia asta..(zic asa pt ca acum a ajuns subiect pe blog)..in fine..vorbim ce vorbim pe tema asta(partea asta ramane intre noi ca nu-i frumos sa dau tot din casa) si cand se hotaraste si el ce sa faca poftim surpriza..o vede pe ea cu altu afara, "la un suc". Si saracu baiat astepta sa ii dea ea raspuns daca ies sau nu..Pai e frumos asa ceva? Va dati si voi seama ca s-a simtit ca naiba..
Daca tot nu vroia nimic cu el, ca eu una din atitudinea ei cam asta inteleg, de ce nu a avut curaj sa ii spuna ca nu si gata...? Ea l-a luat cu d-alea ca nu acum ca trebuie sa-mi revin..Nu asa se face.. Serios. Nu-s eu aia inteleapta da de un lucru sunt in stare sa-mi dau seama. Daca ii spunea sincer ca nu vrea sa fie cu el pun pariu ca existau sanse de 90% sa ramana amici..asa..nu mai vorbesc.. Cu ce s-a ales ea?CU NIMIC..