1 si 2,,

Mai stiti postarea aceea in legatura cu filmul "A walk to remember" si primele 2 dorinte din lista mea?
Tin sa va spun ca ieri seara am simtit ca indeplinesc cate putin din ele.
Am stat pe acoperisul unui bloc, a fost pentru prima data, dar sper ca nu si pentru ultima...
Am vazut de sus micul nostru "sat" si va jur ca eram oarecum debusolata, adica multitudinea de luminite mi-au dat impresia ca sunt deasupra "Micului Paris". In fine, frumos tare acolo sus, pe bune, chiar va recomand un drum pe bloc, e relaxant.. si daca si compania e buna..ce sa mai, devine un vis :P
Buuun.. acum sa va spun de ce am simtit ca imi semi-indeplinesc dorintele..
In primul rand am simtit ca sunt in doua locuri in acelasi timp, si asta fara sa trec vreo granita. Eram pe Pamant, dar inaltimea ma facea sa ma simt desprinsa de el.. :X
A..si am simtit ca zbor..ma rog..intr-un mod mai ciudat, stiu asta. Poate va amintiti ca in acea veche postare am spus ca imi doresc sa zbor dar nu stiu cum... Acum stiu cum sa simt asta!
Si..sa fiu sincera..pentru tot trebuia sa multumesc catorva persoane(in ordinea in care v-am intalnit):
1. Dani, iti merci ca ai facut efortul de a iesi, in ciuda disputelor cu ai tai,..chiar te iubesc pentru asta!, si..si mai mult iti multumesc ca erai disperata dupa tigari!
2. Tuturor vanzatoarelor care nu i-au vandut tigari la bucata, intrucat biata fata s-a simtit obligata sa sune un prieten :)
3. Tie Madalin ca ai acceptat sa ii dai o tigara din pachetul lui Vali
4. Si nu in ultimul rand tie Vali ca venit cu ideea sa mergem la tine pe bloc..si ca mi-ai dat geaca aia ;)
Pentru fiecare un :* mare.. si un MULTUMESC!


Ce va pasa voua?

De ce va pasa voua de mine? Tocmai cei ce nu ma cunosc ma critica? De ce? De cand si pana cand?..Nu ne cunoastem..deci nu vad care e problema ta??? Sau ce crezi ca daca m-ai vazut de doua ori si am schimbat trei cuvinte deja suntem prieteni buni si deja stii totul despre mine?
Spun toate astea pentru ca sunt unii care-si dau cu parerea atunci cand nu e cazul..despre niste lucruri normale...
Care e problema voastra daca mie imi foarte plac masinile??? De cand ma stiu sunt fascinata de ele..si nu vad unde e problema atata timp cat nu ma compromit pentru una? Nu vad de ce tocmai tu, care nu stii cine sunt imi pui eticheta doar pentru asta..
Adica sa fim seriosi..n-as sta nici cu tine (daca esti baiat), nici cu prietenul tau si nici cu nimeni altcineva doar pentru ca ai/are masina draguta.
Si sa iti intre bine in cap..poti sa ai cea mai tare masina ever, n-as sta cu tine daca:
1. In cap in loc de creier ai avea tarate..sau orice altceva exceptand materia cenusie
2. Daca ai fi vreun manelist, cocalar, nespalat (as spune si roacker, dar pe langa faptu ca rockul imi place, roackerii aia obsedati, pe care ii detest si de care-mi e frica putin, nu baga banii in altcv inafara de tigari si bautura)
3. Daca nu am avea nimic in comun, si nimic de discutat
4. Si nu in ultimul rand daca ai fi urat sau mai scund decat mine..

Nu-s eu Miss Univers dar parca tot nu-mi vine sa umblu cu urati, pitici, hidosi doar pentru ca au masini luxoase!
A..si mai e ceva..sub nicio forma nu te-as baga in seama daca n-ai avea dupa ce bea apa, dar ai conduce ultimul model al masinilor de lux..exact ca-n melodia lui Puia:
"Unii conduc masini mai scumpe decat casa unde stau
Cheltuie in club si banii pe care nu-i au. "..
Ma scuzati daca va dezamagesc, dar modelul meu in viata nu e Moni..;)

Gata..am terminat..sper ca ati inteles. Imi plac masinile frumoase, apreciez daca un baiat dragut, cu ceva util in cap, cu niste gusturi acceptabile are in dotare si o masina.. dar asta nu inseamna ca unuia care nu detine un BMW in garaj ii dau cu flit.

P.S : Acest articol il dedic tuturor celor care cred ca as sta cu oricine sau ca as face orice pentru o tabla, un volan si patru roti!