Nu stiu ce..

Nu stiu, chiar nu stiu ce e cu mine..mi se intampla ceva ..relativ ciudat...e oare perioada aia a vietii in care esti foarte dornic de a afla cine esti, de a te (re)descoperii?..

Acum ceva vreme ma chinuia dorinta de a ma afirma si altfel...vroiam sa scriu o poezie..care sa exprime exact ceea ce simteam.. imi doream sa iasa ceva frumos..ceva ce ar merita sa fie postat aici..si am incercat..si m-am chinuit...si iar am incercat si iar m-am chinuit..timp de..10 minute..mai mult n-am putut...imi era somn..
Insa am reusit sa scriu o strofa..adica ea e singura care demonstra cat eram eu de suparata in acel moment..si surprindea...intr-un mod mai metaforic starea mea .. "emo", dar mai ales acea strofa era singura cu putintica logica. Nu stiu daca si pentru blonde ar avea vreo noima..da..nu-i nicio problema le iert, promit! Asta numai pentru ca stiu si eu cum e sa fi blonda uneori :D (stiu ca am fost rautacioasa..da nu m-am putut abtine, colega daca citesti...scuzutze..reglam conturile la scoala)
In fine revenind.."strofitza" mea suna cam asa:

"Si totul e negru,
Nu mai vad nicio zare.
E inchis la culoare,
Nu mai vad nicio floare.
Si cerul ca plumbul
Acopera marea si campul.
Acopera lumea intreaga..." si...va urma..
Apoi..m-am simtit mult mai bine, adica am fost mai optimista..si incepusem sa vad viata ca o paleta de culori despre care parca vorbeam intr-un articol trecut.. Odata cuprinsa de acest extaz..eram foarte zambareata, dornica de reusite si nu neaparat de afirmari artistice. Ma simteam ca in comediile pe care le tot vad ...ma simteam capabila sa schimb lumea, tara de una singura...:)) Aiureli.. tara asta nu reusim s-o schimbam nici daca am muri toti. Samanta asta de...romani (si cu asta spun totul) a prins radacini zdravene.
Asa si dupa cum ziceam..
Frumosul acesta Nu a durat mult..s-a apropiat si mai mult sfarsitul lui septembrie..si din ce in ce mai multe lucruri, probleme ca sa le zic asa, au grizat amestecul acela superb de culori asociat vietii. Acum din nou simt cum niste nori...doar gri..de data asta ca de vata se plimba pe bucatica mea de cer.. si sincer nu mi se pare corect. Sunt revoltata..de ce buna dispozitie dureaza doar foarte putin?

Eh...vedeti v-am zis eu ca am patit ceva..adolescenta asta..ma face sa fiu mai revoltata?!:))