Testament

In primul rand:
Tuturor celor care mi-au fost alaturi in toate prostiile pe care le-am facut de-a lungul vietii...vreau sa nu va multumesc..pentru ca nu ati stiut sa imi spuneti ca gresesc. Tuturor celor care mi-ati spus ca gresesc, dar pe care bineinteles, nu v-am ascultat..la fel..nu vreau sa va multumesc deoarece nu ati stiut sa ma faceti sa inteleg ca gresesc si sa vreau sa schimb asta..si tot asa.. In schimb va multumesc tuturor celor care ati gresit cu mine..:) Macar nu sunt singura care ajunge in iad >:)
De asemenea doresc a le multumi celor care mi-au indeplinit ultimele dorinte si anume:
1. Mi-au adus multe cutii de bomboane Ferrerro Rocher.
2. M-au inmormantat cu 2 telefoane cu baterie full,cu casuta vocala activata si cu mesajul de intampinare "Buna, sunt Roxi! Lasati-mi un mesaj si va voi suna cand pot, sau cand prind semnal pe lumea celalta sau si mai bine cand veniti in vizita! Va multumesc!"
3. Nu au lasat-o pe Bijou sa ma vada moarta.(nu vreau sa sufere mititica de ea)
si cam atat..sau nu mai e una..
4. Le multumesc si celor care nu mi-au adus coroane pompoase si urate ca la morti :) pe care sunt scrise mesaje care mai de care pline de regrete doar pentru ca asa se poarta.
In al doilea rand.(acum urmeaza testamentul propriu-zis)
Celor ce mi-au indeplinit ultimele dorinte le las mostenire toata recunostinta mea si sper ca Dumnezeu sa va ierte 2-3 pacate! Promit eu ca vorbesc cu el si va pun o pila la Maretia Sa!:))
De asemenea lui Vali, autorul unei superbe melodii ce mi-a inspirat redactarea acestui document de maxima importanta (nu melodia e de vina ci poftitul la ciocolata dar asta nu conteaza..), doresc a-i lasa mostenire blogul meu. Draga Vali, chiar sper ca dupa moartea mea sa ai mai multa grija de acest amarat blog decat am avut eu. Si sper ca atunci cand iti amintesti de mine sa scrii ceva ce crezi tu ca ar fi reprezentativ pentru mine:). Mc :*!
Persoanei care a avut grija ca micuta Bijou sa nu-mi simta foarte tare lipsa ii las comoara mea cea mai de pret, cei 4 copii ai mei: Bijou, Bibi, Bumbo si Roro. Ai mare grija de ei te rog si vezi ca lui Bijou nu ii place sa o mangai pe burtica!
Iubitelor mele rude..nu prea am ce sa le las...Adica momentan avere n-am..daca mor mai tarziu atunci va ramane voua.
A..si ca sa nu uit! V-am iubit pe toti..mai mult, mai putin, sau deloc,..dar v-am iubit!
Si gata ca va-ntindeti mai mult decat va e plapuma!
P.S.: Nu sunt emo! Nu am de gand sa mor prea curand..mai am lume de torturat...dar pofta de ciocolata si nervii "Tomy" din acest moment devin mai puternici decat mine si in caz ca ma rapun sa stiti care sunt dorintele si "averile" mele. Pupici! :) :*