:X :X :X :X :X :X :X

Inca un an a trecut...am mai imbatranit un pic..a mai aparut un rid (vizibil doar la microscop, logic!! :) )..si..nu prea sunt mandra de asta..
Dar...cu toate astea..ma bucur ca vine ziua mea..stii ce inseamna asta??stii?stii?..pariu ca deja ne gandim la aceleasi lucruri!...MUUUUUULTE MULTE CADOURI!!:)...
Ai idee ce inseamna multe cadouri?..hai ca tre' sa stii...ce naiba doar a fost si ziua ta si au venit si la tine tot felu de oameni cu tot felu de pachetele care mai de care mai impachetate, cu fundite si funditoaie care de care mai impopotonate ....Oricum daca nu iti amintesti sentimentu iti zic eu...e super frumos sa vezi ca primesti un munte de cadouri...si te emotionezi ca un copil mic ce doar a primit o jucarie noua. Stai si astepti cu nerabdare sa vina primul cadou, apoi al doilea..apoi al treilea si tot asa pana la sfarsitul zilei...si odata cu sosirea fiecaruia speri ca macar acea persoana sa se fi gandit la un lucru pe care tu chiar ti-l doreai din tot sufletul..
Si zambesti si razi..si parca in coltul ochilor iti apare si o lacrima de bucurie..(da tu bineinteles ca nu recunosti ca plangi..cum..doamne fereste e ziua ta..nu ai voie sa plangi nici macar de fericire.). In fine..ideea e ca ajungi sa deschizi cadoul..si te entuziasmezi...si deja te gandesti...asta e de la tatal meu...wow tre' sa fie ceva super la moda..ca na..doar e tata sta cu mine in fiecare zi...vede ce-mi place..el sigur stie ce imi doresc sa primesc...si..intr-un final ajungi la continutul cadoului..si gasesti ceva..dezamagitor. Reactia.. "O tati ce frumos e..?"..ceea ce gandesti cu adevarat "De unde a luat asta? Oare pot s-o schimb? Cum ii zic ca nu mai am 7 ani? Cum ii zic ca nu mai sunt fetita lui cea mica?".
Asa, depasesti momentul...treci la cadourile prietenilor tai..si ghici ce...cutiile sunt imense..si grele..si..le desfaci si au hartie colorata si pietre si alte cutiutze din ce in ce mai mici...si ajungi la ultima cutiuta..si iti dai seama ca te-ai chinuit sa desfaci niste cutii cat tine de mari doar ca sa ajungi la unele mai mici decat palma ta si sa gasesti o chestie micutza...nostima? "Frate, voi chiar nu va dati seama ca asta faceti in fiecare an fiecarei persoane? :O????"
Intr-un final...vine cineva la tine si iti zice.."Hey!!LA MULTI ANI!!!!!!" si tu speriata te misti intruna...si nu stii unde sa mai fugi, unde sa te mai ascunzi de inca un cadou urat cand...auzi aceeasi voce calda care iti spune "Trezeste-te! E ziua ta!! ai o petrecere pentru care sa te pregatesti! ai niste invitati pe care trebuie sa ii intampini...si in final..ai un munte de cadouri pe care trebuie sa le desfaci". Abia atunci iti dai seama ca doar visai...ca aveai doar un cosmar din cauza emotiilor cauzate de acest eveniment si ca de fapt abia astepti sa vezi cu ce o sa te surprinda toti cei dragi..

La Multi Ani!