CE VOR BAIETII?


In primul rand trebuie sa ne gandim care baietii...adica de ce varsta..? Sa zicem 15-20 ani..

Daca opresti cateva fete pe strada poti observa k mai mult de 50% vor raspunde foarte scurt si la obiect.. "Ce vor baietii de 15-20 ani? :)) Multi nu se gandesc decat la SEX, SEX si iar SEX."
Putini sunt cei care se gandesc la o relatie ceva mai serioasa...sau de lunga durata, multi sunt cei care cauta sa-si satisfaca asa zisele nevoi :)). Problema intervine atunci cand nu se multumesc doar cu iubita lor si cauta companie si la prietena prietenei lor, si la vecina, si la vanzatoara aia blonda bine dotata de la supermarket si la oricare alta fata dispusa la astfel de aventuri.
Pe langa aceasta obsesie sexuala...mai vor si mult fotbal, mult alcool, mai ales bere cand vine vorba de vizionarea unui meci...a si o partenera "silentioasa"...eventual surdo-muta. :)) Ghici de ce? 

Acu' daca ai norocu' sa dai peste unu d-ala cu bun simt, care nu vrea sa te bage din prima-n pat si care isi mai doreste si o relatie de durata..roaga-te sa tina cat mai mult minunea...si tine minte ca baietii/barbatii cica adora fetele/femeile care au grija de ei si isi doresc ce e mai bine pentru ei...totul pana la limita dintre a-l cocolosi putintel si a-l cicali ca pe un copil.

Voi ce parere aveti?Ce vor baietii?

"Viata" in orasul meu... partea a II-a

Asa...sa termin cu viata in orasul meu..

Despicand firu-n patru incerc sa analizez locuitorii in fuctie de sexe...

BAIETI:

1. baieti draguti...hm...nu foarte multi..da' nici putini nu sunt...trebuie sa sti unde sa cauti ;)
2. baieti cu bani....aici e ceva mai greu...ca toti se dau baieti de bani gata...
3. baieti cu neuroni...sunt..da..parca nu cu toti ai avea curajul sa te afisezi..:)
4. baieti dragutzi, cu o situatie financiara buna si care au capul nu doar pentru  a nu le ploua in gat....ASTIA SUNT MAI MULT DECAT RARI...asa ca pune repede mana pe unu cat mai gasesti d-astia "liberi de contract"

FETE:

1. frumoase...la fel ca si in cazul baietilor draguti
2. cu bani...nu exagerat de multe... ca si la baieti mai toate se dau fete pline de bani care au ce vor cand vor..doar ca aspectul lor fizic si felul in care se comporta le tradeaza foarte repede
3. fete cu minte, nu cu tarate in cap..hmm...cam micuta concentratia pe  mentru patrat...mai ales pentru ca multe tin pasul cu noul "trend" (pitipongismul)..ntz ntz ntz..mare pacat.. 
4. fete frumoase, cu bani si cu ceva neuroni...gasesti...nu la tot pasu ..da prca nu sunt la fel de rare ca baietii