M-am plictisit! Si o sa inceapa nesuferita aia de scoala...si nu vreau :((..
Am chef de ceva nou..propuneri ;;)?
Vreau sa fac ceva...ceva iesit din comun..CEVA care sa semene cu mine..adica sa ma reprezinte. Partea super proasta e ca nici n-am idee ce si nici prea multa energie!?
In fine trecand si peste asta..am prea mult chef de vorba asta seara, sunt prea obosita ca sa ies afara, e sambata si logic nimeni nu e pe net!!D'OH!!! Toata lumea freaca duda prin cine stie ce colturi ale orasului si eu n-am ce face..:((
V-am zis eu ca traiesc o drama da' nu vreti niciunii sa ma credeti!! Prietenuti rai care sunteti >:P >:P M-am suparat :))
da..deci..au mai trecut cateva ore de cand am inceput sa scriu articolu asta...si stau..
Acum...de fapt au mai trecut doua zile, si e luni pot spune ca ma simt la fel ca sambata seara...ma plictisesc foarte tare.. si spre deosebire de atunci..acum chiar nu am cu cine vorbi..:(( Abia in astfel de momente imi dau seama ca lista mea de mess e foarte pustie...nu am decat cunoscuti/amici...deci..nu foarte multe id-uri..
Mda..Stau si visez la cai verzi pe pereti..si fredonez tot felu de melodii tampite..acu prin minte imi trec cateva versuri din "minti murdare facute praf"..
"si de ce pleci capul si fumezi
si dacati iti spun
daca iti spun schimba-te te indepartezi.."
sau.."and you're singing the song
thinking this is the life
and you wake up in the morning and your head feels twice the size
where you gonna go?where you gonna go?
where you gonna sleep tonight?" [amy macdonald-this is the life]..si bla bla bla altele..