Ce vor fetele?




Daca tot am scris ce vor baietii de ce nu as scrie si despre ce vor fetele?..!
In primul rand as vrea sa clarific faptul ca voi scrie ce vor fetele in general, nu numai ce vreau eu, iar acolo unde preferintele coincid cu ale mele voi specifica.

Ma uitam acum cateva ore pe diferite siteuri pe aceasta tema...am gasit niste raspunsuri foarte interesante la enigma "ce vor fetele?"  Baieti, luati aminte la cele ce urmeaza!
"1.dragoste 2.dragoste 3.dragoste 4.respect 5.incredere 6.prietenie 7.suport 8.protectie 9.intelegere"
"vor tot ce-i interzis si greu de gasit si facut!"
"fetele vor emotii in supradoze :) Cind le poti da emotii iei de la ele ce vrei "  (nici chiar asa)
"fetele vor totul de la un singur baiat, iar baietii un singur lucru de la toate fetele!!!" (urat mey baieti..urat rau..)
Pai pentru inceput..orice fata se uita la aspectul celor de sex opus. Oricat ar sustine unele ca imaginea nu conteaza si ca ele nu se uita la cum arata baiatul de langa ele cu totii stim ca majoritatea spun asta doar pentru o imagine mai buna. Si atentia pentru infatisarea baietilor creste cu cat fata este mai frumoasa, mai rasfatata de cei din jur, cu cat starea ei economica este mai buna, cu cat, cu cat si cu cat! Sau ce vreti sa ziceti ca una buna din toaaaaate punctele de vedere, nematerialista, ar iesi cu unu gresit de mama natura? Si aici nu ma refer la banii lui ci exclusiv la aspectul lui fizic. Daca fata e pe interes...asta e partea a doua. Normal ca nu o sa tina cont ca tipu e urat mar ca doar o s-o consoleze conturile din  banca, cardurile si cadourile care de care mai luxoase, plus ca isi ia un amant si gata problema e rezolvata ca ala nu tre' sa fie plin de bani ca s-o satisfaca :)
Sincer si mie imi place ca baiatul cu care ies sa arate bine. Nu ma afisez q toate "erorile". (scuzati-mi franchetea).
Analizand situatia si din alt punct de vedere as putea spune ca mai multe sunt fetele sunt atrase de baietii rai (printre ele ma numar si eu) decat cele carora le plac tipii timizi... De ce? Nu stiu exact, e posibil sa fie ceva  in subconstientul nostru. Sau poate pentru ca baietii timizi sunt atractivi la inceput, pana ii cunosti bine iar timiditatea dispare ajungadu-se de cele mai multe ori la monotonie..pe cand intr-o relatie cu un "bad boy" mereu va exista ceva nou, ceva neasteptat, ceva periculos, mereu vor aparea surprize, deci mereu va exista scanteia care declanseaza focul. :)
De asemenea pe langa multitudinea de materialiste care deja sufoca populatia ( nu ca baietii n-ar fi si ei materialisti...) inca mai exista si fete romantice..mai mult sau mai putin, care vor iubire neconditionata, tandrete, rabdare, gesturi si vorbe cat mai dulci (:-& mie una nu-mi plac dulcegariile exagerate), iesiri in doi sau o cina la lumina lumanarii intr-un loc intim, etc.. eh ce pot spune...si romantismu e bun uneori..:) nu strica nimanui :P