Ala bala portocala..

Uof..a trecut ceva vreme de cand n-am mai dat pe aici..:) Sincer imi era dor..dar nu aveam starea aia buna pentru scris..
Acu' ...de voie, de nevoie...o am..
Si stau si ma gandesc ca e 23:46 si ca maine am inca 7 ore de scoala..si pe loc realizez..ca am sa ma trezesc cu mari dureri de cap,maini, deget,spate, picioare...si parca as prefera sa dau pas zilei de maine...hai si celei de vineri si...brusc sa imi dau seama ca e week-end...
Ce vis frumos..!
Dar nu!..Wake up..! Si acum...la loc la somn! Mai am...6 ore si 36 de minute la dispozitie sa dorm...scazandu-le pe cele pe care inevitabil le pierd tastand aici..ajung la concluzia..ca poate nici nu mai are rost sa dorm. Si asa maine o sa arat de parca ar fi trecut un tanc peste mine..ce rost mai are sa ma odihnesc?..niciunul!...da...asa ma gandeam si eu.. Ce coincidenta...gandim la fel..!..(spune-mi ca asta nu inseamna nimic!!) :))
Stiu ca am innebunit...astenia de toamna si scoala cred ca sunt vinovate..asa ca pe mine..va rog sa ma iertati.. Nu pot face fata cu brio acestui complot impotriva limpedei mele judecati anterioare (nu stiu exact daca a iesit exact ceea ce vroiam...da'..intelegeti voi).
In fine ...acu chiar ma duc sa dorm..e 00:00...WOW..MA IUBESTE :))..mai am 6 ore si 30 de min..Nu cred ca o sa adorm...dar macar stiu ca am incercat...si mai stiu ca..
E ZIUA LU' MAMII!!! Hey mami..stii ca te iubesc,nu? Apropo ..mai vreau si eu niste bani..;))..cadou de ziua ta :P
A si e ziua si tatalui Deei...La multi ani tata lu' Deea! :))
Asa..dupa cum spuneam Va iubesc pe toti ..pupicei...fluturasi, albinute si stelute...noapte buna...ca eu deja visez ...Stii ce?..Visez ca e week-end..:X :X :X